19.12.2013

В СРСР офіційно українців на кілька мільйонів було більше, ніж росіян. Про це знали і Сталін, і Гітлер.

У 1931 році в СРСР проживав 81 мільйон українців і тільки 77 мільйонів росіян - така цифра вказана у книзі "На великой стройке", виданій 1931 року в Ленінграді.

Чи відомо, що першою державою, котра визнала ГОЛОДОМОР, була фашистська Німеччина? І це не дивлячись, що між Сталіним та Гітлером існували пречудові відносини.

Ще в далекому 1935 році на з'їзді НСДАП міністр освіти та пропаганди Йозеф Гебельс виголосив промову "Комунізм без маски".
В ній мова йшла про страшний злочин більшовиків проти українського народу, про винищення голодом  (ЛИШЕ ЗА ОДИН РІК!!!) протягом 1933-1934 років майже 6 мільйонів людей.
Далі, виступаючи перед присутніми, Гебельс сказав: "Організації, що тут підписалися, до сьогодні вважали, що питання людяності й гуманітарної допомоги мають розглядатися незалежно від політичних та соціальних інтересів. Вони вважають своїм обов'язком, з елементарної людяної точки зору, не мовчати про ті події та дати можливість заговорити голосу совісті. Заради голодних та тих, хто при смерті, для не повторення катастрофи 1933 року вони вимагають повністю прояснити ситуацію та вжити всіх необхідних заходів для надання гуманітарної допомоги".
І ці слова звучать не дивлячись, що між Сталіним та Гітлером були пречудові відносини. Якраз незадовго до з'їзду НСДАП Гудеріан їздив з інспекцією в Казань, щоб подивитися , як там німецькі танкісти тренуються на радянських полігонах та підбивають радянські танкиНезважаючи на непорушну, міцну дружбу між комуністичним СРСР та фашистською Німеччиною, німці не змогли мовчати про злочини комуністичного режиму. Вони не розуміли, чому більшовики мільйонами знищують власний народ.
Тому, що українців цілеспрямовано комуністично-більшовицький режим винищував є й цілком документальні підтвердження самої ідеологічної системи Радянського Союзу. У 1931 році в Ленінграді було видано книгу "На вєлікой стройке". У ній наводяться дані, що у 1931 році в СРСР проживали 81 мільйон українців та лише 77 мільйонів росіян. Але за 5 років кількість українців якимось фантастичним чином скоротилася на 55 мільйонів.
І постає запитання: а з якого такого дива та куди зникло більше 50 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ?
А звідси напрошується ще одне запитання: то  чому  ж все таки Україну так завзято втягуювали у євразес,  а зараз пробують всіма правдами й неправдами втягнути  у мутний союз?
Може, зокрема,  й із тієї причини, щоб українці не ідентифікували себе як самобутня, із великим історичним та культурним минулим нація?

Комментариев нет:

Отправить комментарий