12.04.2014

Росія не походить з Київської Русі. Вона навпаки - допомогла її знищити, визнав знаменитий російський кінорежисер

Єгор Кончаловський

"Я написав велику статтю про те, що є малий народ і великий народ, європейський народ і гігантський російський народ. Гігантський російський народ ніколи не мав громадянської свідомості". 

Про це відомий кінорежисер Єгор Кончаловський заявив в інтерв"ю top.rbc.ru 

Є.Кончаловський: 
Всі мої ідеї сприймаються надзвичайно критично нормальними російськими людьми. І це нормально. Якщо б 30% населення країни сприймало мої думки як належне, це була б інша країна. Треба думати, як країна розвиватиметься і які завдання стоятимуть перед наступним урядом, оскільки цей уряд і ця влада не в змозі вирішити ці проблеми.

Ви ставите діагноз, згідно з яким ми зараз - у Київській Русі, у Середньовіччі ... 

Не в Київській - в Московській. Київська Русь не співпрацювала з Батиєм, вона була зруйнована татарами за допомогою Московського князівства. А в Московському князівстві були абсолютні колаборанти у владі, і вони індоктринували ординський синдром в російську свідомість. 

Чернишевський чудово написав, що в кожному з нас трохи сидить Батий. Є великий Батий в Кремлі, під ним - ще десяток, тисячі, потім сотні тисяч Батиїв, а потім - найменші, але вони - начальник паспортного відділу, ліфтер - це теж Батий. 

Культура народу сьогодні успішно звільнилася від європейських традицій, які були насильно нав'язані їй Петром, і від тієї частини європейського російського, що було виховане за 300 років. Тому сьогодні царюють Московія, ординський синдром і видимість демократії".

http://expres.ua/digest/2013/05/07/86702-rosiya-ne-pohodyt-kyyivskoyi-rusi-vona-navpaky-dopomogla-znyshchyty-vyznav

До речі, в інтерв'ю на радіо "Эхо Москвы" 25.01.13 г.: режисер із світовим іменем А. Кончаловський сказав:
"- Почему мы до сих пор Московия? Да потому, что на территории Украины было 80 городов с "Магдебургским Правом", на территории Белоруссии 40, а у нас только Псков и Новгород, да и то недолго".

Дивись також:
Как Московия присвоила историю Киевской Руси

Комментариев нет:

Отправить комментарий