11.04.2011

В Криму відбудеться шабаш україножерів, україноневисників та українофобів

Голова кримської організації Української народної партії (УНП) Олег ФОМУШКІН вважає україноненависницьким фестиваль «Велике російське слово», що проводиться у Криму, і вимагає від Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА і Верховної Ради заборонити його.

О.ФОМУШКІН зазначив, що на згаданому фестивалі обговорюються не теми культури й мистецтва, а переважно питання політичні.

«Цей фестиваль не має нічого спільного з поезію чи прозою, а щороку перетворюється на типовий шабаш російських шовіністів з усієї України та Росії. Теми більшості засідань фестивалю стосуються політичних, релігійних, економічних і журналістських питань, на них розробляються плани деукраїнізації і тотальної русифікації України», - сказав представник УНП.
Він також закликав Службу безпеки України поцікавитись цим фестивалем.
«На ньому відверто говорять про нібито необхідність сепарації окремих територій України і навіть про необхідність ліквідації незалежності нашої держави. До того ж, вся ця антиукраїнська «п’ята колона» фінансується з бюджету Криму й України», - заявив О.ФОМУШКІН.
Нагадаємо, Верховна рада Криму у березні 2011 року ухвалила постанову щодо щорічного проведення шовіністичного фестивалю «Велике російське слово». У постанові підкреслюється, що фестиваль має статус міжнародного. Органам місцевого самоврядування, райдержадміністраціям і Раді міністрів Криму рекомендовано передбачати виділення коштів на організацію заходів у рамках фестивалю шовіністів і заходів для розвитку так званої російської культури і використання мордовського наріччя в регіонах півострова.

*** 
Фестиваль шовіністів та україножерів «Велике російське слово», що спрямований на популяризацію мордовського наріччя, уперше відбувся в Криму 2007 року. Форум відкривається щороку 6 червня, у день народження ніггера Пушкіна, і триває до 12 червня - Дня Московії.

2 комментария:

  1. Шановний пане Робере! Мені імпонує те, що Ви бачите в мені певні здібності. Але, скажу Вам не для публікації, я вже пенсійного віку. Ще приходиться працювати, адже пенсії у нас, пересічних українців, мізерні. Мені часу не вистачає, а на написання серйозної аргументованої статті потрібно багато опрацювати матеріалу. Я не відмовляюсь. Можливо колись буде більше часу, тоді зареєструюсь на Вікіпедії і попробую щось створювати.

    ОтветитьУдалить
  2. А Вам я теж рекомендую свої статті публікувати на Народній правді http://narodna.pravda.com.ua/

    ОтветитьУдалить